Cautare

2634 de rezultate pentru "sorin barbu infractor" (5.06 secunde)
Din pacate, a fost dat jos din autocar, ca un infractor, de catre vamesii romani. Acest lucru s-a intamplat la plecarea catre Chisinau a unui grup de calaraseni - membri ai Cenaclului Literar Phoenix, a unui ansamblu folcloric si a unui grup de pictori.
Adica, ai lucrari cu termene, nu gasesti un infractor, trebuie sa faci o anumita audiere si lucrurile nu sunt exact asa cum prevede procedura.
Fura, violeaza sau ucide, copilul infractor se bucura de iarba verde de acasa pina ce implineste 18 ani. Asta daca nu cumva, pina ce sa ajunga la virsta majoratului, dispare in ceata urmatorii numai ca fapta sa se prescrie.
La primul semafor, apare un infractor pe scuter care ii inteapa roata. Mai incolo, victima simte ca are pana si trage pe dreapta sa vada care e problema.
In exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta sustine ca a fost amenintata de un infractor periculos, cu opt ani de puscarie si sapte dosare pentru tortura.
A fost, de fapt, o rafuiala intre un infractor periculos si o juna, care tocmai il parasise si care, cu toata compasiunea pe care ti-o poate trezi o persoana care „a suferit plagi multiple“, nu este deloc „usa de biserica“;
Ar trebui ca fiecare om care se gandeste sa faca o cariera din politica sa stie limpede, din capul locului, ca in politica nu poti face bani, decat daca vrei sa devii infractor.
Asta ar fi ca atunci cand nu poti retine si ancheta un infractor decat cu acordul acestuia, adica aberatia aberatiilor!
Ei pazesc cica niste fiinte umane, care pot oricand sa dea clasa staticelor televizoare din raft si sa-si ia talpasita in cel mai infractor mod cu putinta.
Italianul a exemplificat prin diverse persoane de cetatenie romana pe care le cunoaste si care nu au nici in clin, nici in maneca cu imaginea clasica a unui infractor, pe unele dintre ele chiar admirandu-le, motiv pentru care el acuza practicile mass-media de a eticheta o intreaga natiune din motive total eronate.
Asa ar trebui sa faca si cei care au jignit toti romanii, tratandu-i dupa modelul unui infractor, care, cu siguranta, nu e mai periculos decat infractorii lor.
romanul e totuna cu rromul, rromul e infractor, deci romanul e borfas. Acum, italianul se simte in Roma ca in Rroma, si nu pentru ca asta ar vedea si ar patimi, ci doar pentru ca asta vede la TV si citeste in presa.
romanul e totuna cu rromul, rromul e infractor, deci romanul e borfas. Acum, italianul se simte in Roma ca in Rroma, si nu pentru ca asta ar vedea si ar patimi, ci doar pentru ca asta vede la TV si citeste in presa.
Psihologii spun ca tipul acesta de infractor este cel mai periculos si, din pacate, sistemul penitenciarelor din Romania nu il poate reabilita.
serviciile secrete astazi - ca atata s-a facut caz, ma refer tot la Sorin Ovidiu Vantu, ca veti pleca, nu veti mai fi presedinte. ... in timpul cand domnul director Timofte conducea SRI, Sorin Ovidiu Vantu avea o influenta extraordinara in acest serviciu.
Presedintele PSD, Victor Ponta, presedintele PNL, Crin Antonescu, si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vor vorbi, in aceasta seara, la Realitatea TV, in emisiunea Ultima ora, despre surpriza pe care au pregatit-o la alegerile pentru Primaria Generala.
Senatorul independent Ioan Talpes va renunta la procesul de calomnie pe care l-a intentat presedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PD), dupa ce acesta a afirmat public ca regreta cele spuse la adresa senatorului.
Sorin Oprescu: ... In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
google-analytics.com